CASES/INSPIRATION 2019

Klik på en af kategorierne for at se flere badeværelser – inspirationen er lige om hjørnet!

BADEVÆRELSE – INSPIRATION 2019

Mangler du inspiration til badeværelset, er du kommet til det rigtige sted.

Med mere end 1.000 badeværelser leveret til københavnske og sjællandske kunder har vi inspirationen, hvis du vil se på badeværelser.

Uanset om opgaven består i et københavnerbadeværelse eller et større luksus-badeværelse, kan du på denne side finde inspiration til badeværelsesdrømmen.

Jeg er inspireret! Hvad koster et badeværelse?

Når du har fundet inspiration til badeværelset, er der selvfølgelig det økonomiske aspekt.

Vores priser på badeværelser er rimelige, og vi har lavet en nem og intuitiv prisberegner, der gør det nemt for dig at se, hvad dit nye inspirerende badeværelse skal koste. Vi konkurrerer dog mere på kvalitet end på pris.

Du finder naturligvis prisen på alle inspirations-cases direkte på den enkelte case, og ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne med inspirationen!

Mere inspiration?

Ønsker du yderligere inspiration til badeværelset, kan du med fordel bestille en badkonsulent uden beregning. Konsulenten kigger selvfølgelig på økonomi og muligheder, men hjælper også med inspirationen. Vores konsulenter har indrettet adskillige badeværelser og kender alt til både tidens mode og de eviggrønne klassikere.