Processen hos Badmodul

Før I vælger leverandør af badeværelse, er det vigtigt at kende til processen.
Læs nedenstående 4 afsnit og se videoerne – så er I bedre rustet til at vælge.

Vores proces

 • Idéfasen

  Første trin er idefasen, hvor vores Bad-konsulent besøger dig i dit hjem, og lytter til dine ønsker og drømme omkring dit nye badeværelse. Vi tager mål og tegner hos dig en 3D visualisering, så du med det samme kan få et indtryk af, hvordan dine ideer kan blive til virkelighed. Det hele leveres til dig, sammen med en projektbeskrivelse og et tilbud.

 • Showroom

  I trin to tager vi dig med ud til vores showroom, hvor du kan få lov at se med hænderne. Her har vi både håndvaskarmaturer, brusesystemer, badekar, fliser, toiletter og alt andet man har brug for, når man skal lave et nyt badeværelse. Når vi har lagt en plan for, hvordan badeværelset skal se ud, får vi detaljerne på plads, og der bliver underskrevet en kontrakt, så vi sikrer overensstemmelse og alle er trygge ved det der skal ske.

 • Byggefasen

  Trin tre er byggefasen og den begynder med, at du møder din byggeleder, som kommer til at afvikle projektet. Sammen med byggelederen vil du få gennemgået dine arkitekttegninger samt projektplanlægning, og et fast team af håndværkere bliver tilknyttet projektet. Byggelederen vil være din faste kontaktperson igennem hele dit projekt. Han vil føre løbende tilsyn og holde dig informeret om fremdriften af dit badeværelsesprojekt. Byggelederen besøger byggepladsen jævnligt undervejs og sørger for at tingene er i orden, samt udfører den fornødne kvalitetssikring. Det er også byggelederen du kommunikerer med, hvis der skulle være spørgsmål eller behov for yderligere opdateringer.

 • Overlevering

  Og endeligt i det fjerde trin, sker overleveringen, hvor byggelederen vil foretage et sidste kvalitetstjek af badeværelset og sikre sig, at alt er som det skal være. Herefter vil du, som kunde, få en gennemgang af dit nye badeværelse, så alle ved, hvordan man får gang i det varme vand. Her får du også en USB, som blandt andet indeholder tegninger, budget, specifikationer og alt andet du måtte bruge, vedrørende dit nye badeværelse.

Betaling

Overvejer du renovering af badeværelset? Prøv vores prisberegner og udregn prisen med det samme.

Etape nr. Fakturering Beskrivelse:
1 30% 1. Indgåelse af kontrakt
2 20% 2. Etablering af VVS- og el-installationer
3 20% 3. Færdigt vådrum
4 20% 4. Flisemontering, spartling og maling
5. 10% 5. Montering af VVS, el og evt. dør

Badmodul Proces

Trin 1

Trin 3

Trin 2

Trin 4

Badmodul Proces

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Trin 4

Skal vi kigge på dit badeværelse?

Book et møde 100% gratis og uforpligtende