Processen hos Badmodul

Før I vælger leverandør af badeværelse, er det vigtigt at kende til processen.

Læs nedenstående 5 afsnit og se videoerne – så er I bedre rustet til at vælge.

1. Tilbudsfasen

Du kan henvende dig via vores kalender på hjemmesiden eller pr. telefonen, hvorefter  vores mødebooker vil finde en tid som passer jer. Hvis du har nogle spørgsmål eller i tvivl om noget, kan du også kontakte også på telefon, før du booker møde.

Mødet foregår hos dig, hvor vi sammen gennemgår dine drømme og ønsker. På baggrund af dette møde sammensætter vi et tilbud, som bliver fremsendt pr. mail, sammen med et kontraktforslag samt salgs-og leveringsbetingelser.

2. Aftaleindgåelse og booking

Hvis du beslutter dig for, at Badmodul skal levere dit nye drømmebadeværelse, er det tid til endnu et besøg. Badkonsulenten kommer på besøg hos dig igen, hvor I sammen sikrer at alt er noteret, kontrakten gennemgås og underskrives.

Der udfærdiges en plantegning i samarbejde med dig som kunde, hvor vi også tager stilling til størrelse på vask, antal fliser m.m. Du får her tildelt i sagsnr., som du skal bruge ved henvendelser i resten af forløbet. På den måde har alle i virksomheden mulighed for at finde data og oplysninger omkring netop dit projekt.

3. Udvælgelse af fliser og sanitet

Du skal nu bestemme dig for fliser, armaturer og lignende. Du kan efter aftale komme ud i vores eget showroom eller tage ud til vores samarbejdspartner med et af Danmarks største showrooms, Bad & Fliser. Her kan du se fantastiske udvalg af farver, mønstre og materialer.

Alle de produkter du har valgt bliver derefter leveret direkte til vores lager, hvor vi tjekker at alt er leveret som aftalt. På den måde skal du bare nyde forløbet og ikke tænke på alt det praktiske! Den klarer vi nemlig.

4. Projektering

Badkonsulenten overleverer herefter hele din byggesag til projektafdelingen med tegninger af dit badeværelser, kontrakten og lignende dokumenter. Alle tegninger bliver naturligvis sendt til godkendelse hos dig, så du kan godkende og stille spørgsmål til projektafdelingen.

Vores badkonsulenter og projektafdeling vil sammen finde de bedste og håndværksmæssige korrekte læsninger. Alle love omkring badeværelse gennemgås også, så vi er sikre på, at alt er i den skønneste orden.

5. Udførsel og opstart

Vores projektteam vil nu stå klar til at gennemgå og kvalitetssikre aftalen. Du bliver herefter kontaktet af projektteamet, som også kommer forbi på opstartsdatoen og besigtiger opgaven. Du kan altid kontakte projektteamet med spørgsmål i løbet af processen, så du får en god og tryg proces til dit drømmebadeværelse.

Betaling

Etape nr.FaktureringBeskrivelse:
130%1. Indgåelse af kontrakt
220%2. Etablering af VVS- og el-instellationer
320%3. Færdigt vådrum
420%4. Flisemontering, spartling og maling
5.10%5. Montering af VVS, el og evt. dør

Overvejer du renovering af badeværelset? Prøv vores prisberegner og udregn prisen med det samme.