Historien bag Badmodul

Om Badmodul

Badmodul i tal

Med flere tusinde flotte og unikke løsninger siden 2013 er Badmodul A/S Danmarks største leverandør af badeværelser til private.

Badmodul beskæftiger godt 60 medarbejdere fordelt på håndværk, logistik, kontor og ledelse og forventer at udføre 250-300 badeværelser om året.

Geografi

Fra i 2013 kun at servicere København og Frederiksberg har vi siden bredt os til hele Sjælland og kører dagligt til både Roskilde, Køge, Ringsted og Holbæk og i hele Nordsjælland.

Med klare ambitioner om at blive landsdækkende er det dog kun et spørgsmål om tid, før danskere i hele landet kan få glæde af vores ekspertise.

Forudsætningerne for succesen

Vores værdier er simple: ærlig rådgivning, klare aftaler, løbende kommunikation og frem for alt godt håndværk.

Vi har desuden specialiseret os i badeværelser og effektiviseret processen, så vi kan holde både tidsforbrug og pris på et rimeligt niveau uden at gå på kompromis med kvaliteten – og det er noget, kunderne kan lide.

Erhverv

Vi tilbyder også løsninger til private ejendomsbesiddere og større projekter, hvor badeværelser kun udgør en del af entreprisen – fx ved udskiftning af faldstamme og stigestreng. Kontakt os på 70 70 25 10 for at høre mere.

brusehoved i krom
badeværelse med unikke fliser