Toiletpuljen

Et initiativ fra Københavns Kommune

Mere end 2.900 lejligheder i kbh har ikke toilet

Toiletpuljen

Få tilskud til etablering af toilet eller bad

Før i tiden var det helt normalt, at der ikke var toilet eller bad i lejligheden. Dette er stadig en realitet i mange lejligheder i København. Nu kan du søge om tilskud til etablering af toilet eller bad, hvis du enten har toilet på bagtrappen, badefaciliteter i kælderen eller en brusekabine i køkkenet.

Gennemsnitlige besparelse på vandforbrug er cirka 26%

Vi sørger for hele processen

Vil du søge om tilskud fra Toiletpuljen? Hos Badmodul er vi eksperter i renovering og etablering af badeværelser. Vi har siden 2013 udført flere tusinde badeværelser, med utallige glade og tilfredse kunder. Vi har specialiseret os i kvalitetsløsninger, der passer til dine specifikke behov. Vi er din lokale bad entreprenør i København.

Københavns Kommune har afsat 50 millioner kroner, frem til og med 2025, i en byfornyelsespulje, der har til formål at gøre lejligheder uden toilet- eller badefaciliteter, tidssvarende.

Du kan søge om støtte hvis:

  • du er ejer af en andels- eller ejerlejlighed

  • du har toilet på bagtrappen, eller hvis der mangler bad i lejligheden

  • byggearbejdet ikke er påbegyndt

  • du benytter en håndværker, der er medlem af en byggegarantiordning

Har du ikke et toilet i lejligheden, vil støtten udgøre ½ af de samlede udgifter – dog ikke mere end 125.000 kroner. Har du ikke et bad i lejligheden, vil støtten udgøre ⅓ af de samlede udgifter – dog ikke mere end 75.000 kroner.

7.600 lejligheder i kbh har ikke bad

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder

Hvis du vil søge om tilskud fra Toiletpuljen er der mange ting, der skal holdes styr på. Vi er med dig hele vejen, og sørger for alt dokumentation. På den måde er du garanteret at opfylde kravene, fremsat af Københavns Kommune. 

Hos Badmodul hjælper vi dig med:

  • opsætning af tilbud til ansøgningsprocessen

  • rådgivning ifbm. byggeprocessen

  • dokumentation af hele processen, herunder byggeplan, billeder, byggetilladelse og meget mere

Er du interesseret i at få etableret et toilet eller bad i din lejlighed? Kontakt os allerede i dag, og hør mere om dine muligheder. Vi kan træffes på telefon 70 70 25 10 eller på e-mail info@badmodul.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit nye toilet eller badeværelse.

For yderligere information besøg Københavns Kommune online.