Stort badeværelse

Et stort badeværelse byder på mange forskellige muligheder i forhold til indretning og møbler. Selvom der er meget plads kan det være svært at indrette et stort badeværelse, netop på grund af de mange muligheder.

Nogle kan lide store og rummelige badeværelser hvor andre hellere vil have det mere simpelt og luftigt. Her finder du inspiration til et stort badeværelse hvor casene illustrerer de forskellige måder, man kan indrette sig på.

Vil du vide mere om store badeværelser?

Problemstillinger

I et stort badeværelse er der plads til at udfolde alle sine drømme, ønsker og idéer. De uendelige muligheder for indretning, materialer, armaturer osv. giver alligevel anledning til svære beslutninger. Har man brug for badekarret, eller vil man bare have det fordi man har plads til det?

Et stort rum kan også let komme til at se tomt ud, men hvis man udfylder det med armaturer man alligevel ikke benytter bliver det bare en belastning – særligt i forhold til rengøring. Der er derfor mange beslutninger der skal overvejes når man er i indretningsprocessen af det store badeværelse.

Vi deler gerne ud af vores brede erfaring indenfor indretning og materialevalg på det store badeværelse.


Få badeværelset ét sted

Hos os får du en komplet løsning af renoveringen af dit badeværelse, hvortil der er en masse fordele. I skal kun forholde jer til én kontaktperson, da vi sørger for hele entreprisen.

Designet og udformningen af badeværelset bliver selvfølgelig helt personligt og individuelt tilrettet jer, hvor I som bygherrer bestemmer indretning, materialer, stil osv. helt ned til mindste detalje.

Opsætningen er hurtig, så hos Badmodul ender I med at have drømmebadeværelset på kortere tid end I måske havde troet muligt.

Vi er til rådighed igennem hele processen, og deler glædeligt ud af erfaringer og inspiration, så I ender med drømmebadeværelset.

Se vores udvalgte cases af store badeværelser ovenover, eller kig igennem vores andre cases her.