Priser

Pris på badeværelse

Badeværelset er oftest det rum i boligen, der koster mest at bygge pr. kvadratmeter. Vi tager udgangspunkt i en mindstepris på 83.995,- og vores priser er generelt overskuelige og nemme at forstå. Endvidere kan du benytte dig af vores smarte prisberegner som hjælper dig med at beregne prisen på dit badeværelse. På den måde giver vi dig et nemt og hurtigt overblik, hvor du blot bliver bedt om at oplyse de relevante kvadratmeter hvorefter den beregner prisen på under 5 minutter.

Budget for badeværelse

At kaste sig ud i projektet om et nyt badeværelse, er en ret dyr og kompliceret proces. Det skyldes, at der stilles utrolig høje krav til udførelsen og materialerne, på trods af de få kvadratmeter, vi snakker om. Hvis badeværelset ikke lever op til de formelle krav mht. blandt andet gode materialer, kan der hurtigt opstå skader, som i sidste ende kan koste dig dyrt at få rettet op på.

Dog er det ikke blot det synlige, som kan koste dig en del penge. Ofte er der usynlige installationer, hvilket også kan være ret afgørende for prisen. Det kan endvidere være en super idé at lægge sit et budget inden projektets begyndelse, for at få et godt overblik.

Mere om badeværelsespriser

Priser på badeværelser kan være forvirrende til tider, og der er heller ikke ét enkeltstående svar på, hvad et badeværelse egentlig koster. Det er et spørgsmål vi hos Badmodul typisk støder på, hvilket vi har fuld forståelse for, da man som kunde selvfølgelig gerne vil have en idé om den pris, man kommer til at betale. Selvom vi stort set kan svare jer på alt, så er det dog et kompliceret spørgsmål, da badeværelser er vidt forskellige.

Det er en utrolig kompliceret proces, hvilket også vidner om det, at badeværelset er husets sværeste rum at skulle håndtere. For det første kan pladsen være en udfordring, da det typisk er trængt og dermed svært at bevæge sig rundt med materialer. Endvidere skal mange faggrupper arbejde sammen og der skal opfyldes en lang række autorisationskrav.

Derfor er vi hos Badmodul nødt til at se rummet med vores egne øjne for at kunne vurdere en pris på dit badeværelse.

Skal vi kigge på dit badeværelse?

Book et møde 100% gratis og uforpligtende