Microcement badeværelse

Ønsker du blot at læse mere om microcement, har vi skrevet en grundig og fyldestgørende guide herunder.

Microcement

Microcement er blevet et særdeles populært valg til danske badeværelser. Det er bestemt ikke uden grund, for her får du nemlig den perfekte kombination af funktionalitet og design på samme tid. Her ser vi nærmere på alt, hvad der har med microcement at gøre!

Hvad er microcement egentlig?

Microcement, også kendt som microtopping, er et mindre lag af cement, som kan tilføjes til stort set alle typer overflader. Det benyttes særligt til gulvbelægning, men det ses også tit, at microcement benyttes til vægge, trapper, endda også borde og møbler. Udendørs kan microcement også sagtens benyttes. Typisk har det en tykkelse på blot nogle få millimeter.

Du behøver ikke at frygte, at microcement får dit badeværelse til at se “almindeligt” eller kedeligt ud. Materialet kan nemlig tilpasses, således det er muligt at få det installeret i en helt unik farve og stil. Cementen kan i de fleste tilfælde lægges oven på en eksisterende overflade, hvorfor det er en nem måde at renovere gamle belægninger med.

Der laves som regel flere lag af microcement – og ikke bare et enkelt. Det første lag er vigtigt for den mekaniske styrke, mens det sidste er vigtigt for den kemiske styrke. Derfor er det vigtigt at få en professionel til opgaven. Når microcementen er lagt, som den skal, er gulvet stort set sikret mod slitage. Det kan føre til problemer, hvis et af lagene er lagt forkert, eller hvis det ikke er helt finjusteret. Så sørg gerne for, at opgaven klares korrekt – vælg en kompetent leverandør.

Lad os komme lidt nærmere ind på de egentlige fordele ved at benytte sig af microcement.

Fordele ved microcement badeværelse

Mangler du inspiration til badeværelset, er du kommet til det rigtige sted.

Med mere end 2.465 badeværelser leveret til københavnske og sjællandske kunder har vi inspirationen, hvis du vil se på badeværelser.

Uanset om opgaven består i et københavnerbadeværelse eller et større luksus-badeværelse, kan du på denne side finde inspiration til badeværelsesdrømmen.

Skal vi kigge på dit badeværelse?

Book et møde 100% gratis og uforpligtende

Microcement badeværelse
Eksempel på microcement badeværelse

Langsigtet holdbarhed

Microcement holder typisk i mange år. Som med alt andet er der en risiko for skader, såfremt der sker noget helt ekstremt, men så længe overfladen er ordentligt lagt, opstår der meget sjældent problemer.

Du kan selv forlænge holdbarheden ved at vedligeholde de områder, der har en overflade af microcement. Benyt vand og sæbe til at rengøre – det bevarer det pæne look. Benyt derudover flydende voks for at vedligeholde overfladen. Generelt kan det anbefales at klare det manuelt frem for med maskiner. På den måde skånes cementen bedst i det lange løb. Behandling med voks kan passende ordnes et par gange om året, mens en almindelig rengøring mindst bør finde sted ugentligt – præcis som ellers.

Skulle der ske noget helt uventet med belægningen, er det naturligvis altid muligt at få professionel hjælp til at rette op på det pågældende problem.

Et unikt udtryk med microcement

Du kan altså give dit badeværelse et klart boost med microcement. Udtrykket bliver noget mere unikt end ellers, og belægningen vil uden tvivl leve op til kravene for en moderne nordisk stil. Der er en grund til, at flere og flere begynder at få øjnene op for microcement og dets mange fordele.

Få microcement professionelt installeret på kort tid

Én mulighed er at få lagt microcement på den eksisterende overflade. I så fald kan opgaven ofte klares inden for en uge, dog med lidt ekstra ventetid herefter, da cementen skal have tid til at tørre.

En anden mulighed er at få lavet et helt nyt badeværelse, hvor den sidste belægning så består af microcement. Det tager lidt længere tid, men vi kan klare det på få uger. Fordelene ved microcement vil stadig være tydelige, og du vil få lavet et badeværelse helt og holdent efter den stil, du har visualiseret.

Hos Badmodul kan vi hjælpe dig godt på vej, hvis du ønsker et nyt og lækkert badeværelse. Kontakt os i dag – så kan du få opfyldt drømmen!

Start processen med et microcement badeværelse i dag

Ønsker du et helt badeværelse i microcement, er vi selvfølgelig leveringsdygtige i det.

Første skridt er et gratis og uforpligtende møde med en af vores badkonsulenter til en snak om muligheder, indretning og pris.

Book et møde på 1 af 3 måder:

Ring til os på 70 70 25 10
Skriv til os på info@badmodul.dk
Book online her.

Microcement som makeover

Badmoduls ekspertise er hele badeværelser bygget fra grunden.

Ønsker du at bruge microcement til en mindre makeover på badeværelset – fx på gulvet alene – er vi ikke det rigtige valg.

Vi anbefaler i det tilfælde, at du tager fat på en dygtig lokal håndværker.

Badeværelser på hele Sjælland

Hos Badmodul er vores mål at hjælpe dig med at få lige præcis det badeværelse du drømmer om – selv hvis der ikke er så mange kvadratmeter at gøre godt med. Og det er ligemeget, hvor du befinder dig på Sjælland – om det er i Køge, Roskilde, Holbæk eller København. Vi er fleksible, og vi elsker at få drømme til at gå i opfyldelse.

I Badmodul har vi lavet mere end 2.465 badeværelser siden 2013, så vi kan trygt tilbyde den nødvendige ekspertise. Derfor har vi også fået mere end 150 positive anmeldelser fra tilfredse kunder, hvor gennemsnitsbedømmelsen ligger på 4,5 ud af 5.