Lille/mellem badeværelse

Vi elsker at renovere badeværelser – uanset størrelse. Et lille badeværelse på omkring 3 m² kan virke som en udfordring, men da vi nyder at få mindre badeværelser til at syne større er det ingen udfordring.

I vores cases af det lille badeværelse kan du få inspiration til hvordan man får plads til både det praktiske og personlige præg. Det samme gør sig gældende for de større badeværelser i mellem størrelsen, men her er der typisk plads til at udfolde sig dét ekstra. Se selv i vores cases nedenfor eller book et møde med en badkonsulent i dag – gratis og uforpligtende.

Vil du vide mere om små eller mellem badeværelser?

Problemstillinger

I et lille eller mellem størrelse badeværelse er der utallige muligheder for indretningen af badeværelset. Det er gode størrelser, da der nemt kan skabes plads til de fleste ønsker uden at gå på kompromis med resten af boligen, da badeværelset ikke er større end som så.

Selvom de to størrelser anses som have nogenlunde de samme muligheder, er der alligevel forskel i at have et 3 m² badeværelse i forhold til et 5 m² badeværelse. Vi er eksperter i renovering af begge størrelser, og i at få de mindre badeværelser til at syne større.


Det lille badeværelse

De mindre badeværelser hvor rummet ligger nærmere 3 m², er der en større udfordring i at udfolde sine ønsker og idéer. Badmodul tilbyder en specifik løsning til netop dit badeværelse.

Vi er ivrige efter at inspirere med bred erfaring indenfor udnyttelse af pladsen på mindre badeværelser. I casene ser du blandt andet, indbyggede hylder, armaturer der tager højde for pladsen, indretningen, udnyttede toiletcisterner osv.

Få inspiration til endnu mindre badeværelser i vores københavnerbadeværelses cases.


Et mellem badeværelse

De større badeværelser hvor rummet er nærmere 5 m² er der automatisk mere plads at udfolde sig på. Her kan det alligevel også være svært at tage beslutninger i forhold til indretningen, da der lige er dét flere antal muligheder. Vi hjælper gerne med vores brede erfaring i rygsækken, og kan give fordele og ulemper ved diverse indretningsmuligheder. I et mellem størrelse badeværelse skal man dog alligevel have pladsudnyttelse i baghovedet, hvorfor du også i disse cases vil se smarte løsninger i form af indbyggede hylder, men opbevaringsmøbler er lettere at implementerer i disse badeværelser hvorved der er mere opbevaringsplads.

Få inspiration til endnu større badeværelser her.


Få badeværelset ét sted

Hos Badmodul tilbydes du den komplette løsning på renoveringen af badeværelset. Vi hjælper igennem hele processen, og sørger for at badeværelset bliver efter jeres ønsker, stil og behov. I er bygherrene, hvor vi sørger for at I ender med et resultat I er fuldt ud tilfredse med.

Se vores andre cases her, eller se vores udvalgte lille og mellem størrelse badeværelser herover.