Københavnerbadeværelse

Et “københavnerbadeværelse” dækker over et meget lille badeværelse, typisk i centrum af København.

Badmoduls unikke tilgang til badeværelsesbranchen gør os i stand til at lave små mirakler i netop disse lejligheder – faktisk kan vi skabe et moderne og funktionelt københavnerbadeværelse på helt ned til 80 x 80 cm.

Med sine skråvægge og skæve gulve er alle københavnerbadeværelser unikke. Kig igennem de forskellige cases herunder eller book et gratis og uforpligtende møde med en konsulent.

Vil du vide mere om københavnerbadeværelser?

Problemstillinger

Badmodul er specialiseret i at lave københavnerbadeværelser og kan både lave hele badeværelser på ned til 80×80 cm. og om nødvendigt inddrage dele af andre rum. Samtidig sker det til en acceptabel pris hvor alle kan være med. For mange med et københavnerbadeværelse er størrelsen et væsentligt problem:

Hvordan udnytter man pladsen bedst? Og hvordan kommer man bedst igennem projektet uden at begå fejl?

Badmodul tilbyder dig her en løsning som specifikt er udviklet til at imødekomme de utallige udfordringer som et typisk københavnerbadeværelse kan give. Når der er småt på badeværelset og pladsen er kneben, kan man ikke blot vælge hvilken som helst vask, toilet m.m.

Bred erfaring

Derfor skal der praktiske løsninger til, men som samtidig gør badeværelset lækkert at kigge på. Hos Badmodul får du et flot københavnerbadeværelse som designmæssigt helt sikkert vil leve op til dine høje forventninger, samtidig med at løsningerne er gjort praktiske.

Med Badmoduls løsninger er du endvidere også sikker på, at den trænge plads er udnyttet på bedste vis og dit københavnerbadeværelse bliver mere end perfekt, da vi med over 1.000 nye badeværelser bygget helt fra grunden siden 2013 ved, hvad vi snakker om med den tunge ballast af viden og kompetencer vi bærer rundt på.

Få københavnerbadeværelset ét sted

Med den komplette løsning på københavnerbadeværelser fra Badmodul, følger der et hav af fordele med. Først og fremmest er opsætningen super hurtig, hvilket gør, at du ikke behøver at leve i et byggekaos i månedsvis.

Derudover er designet personligt og individuelt, da du blandt andet har over 200 fliser og klinker at vælge imellem. På den måde får I helt sikkert valgt jer det badeværelse, som passer allerbedst til jer og jeres unikke stil. Der følger videre et par praktiske fordele med, hvilket både sparer dig for en del penge og bekymringer. Prisen er fra 83.995 kr. helt op til 2 m².

Før og efter resultaterne taler helt for sig selv – du ender ud med at have dit drømmebadeværelse på kortere tid end du måske umiddelbart havde forventet, samtidig med at prisen ikke har været svimlende. I er netop sikre på at få drømmebadeværelset, da I selv har fuld kontrol over materialevalg, farver og selve indretningen.

I bør gøre jer grundige overvejelser omkring netop de ting i starten, og ellers er Badmodul mere end villige til at hjælpe dig i processen, så du ender med et københavnerbadeværelser, du er fuldt ud tilfreds med.

Få generel inspiration til badeværelset her eller se vores udvalgte københavner-cases ovenover.